SHF Szakmai Műhely szolgáltatók részére

A rendezvény időpontja: 2019. január 11. péntek (10:00-15.00)
(Regisztráció: 09.30 -tól)

A rendezvény helyszíne: Hotel Hungária City Center
1074 Budapest, Rákóczi út 90.

A TÁRS projekt kitartóan dolgozik annak érdekében, hogy a kiváltási projekt során a leghátrányosabb helyzetben lévő, súlyosan és halmozottan fogyatékos emberek is méltó lakhatási körülmények közé kerülhessenek. A projekt méretét és jelentőségét tekintve is képes lehet arra, hogy valamennyi érintett életét kedvezően befolyásolja.
Ennek érdekében egy hazai helyzetkép elkészítésén dolgozunk, amely az elmúlt 15 év releváns szakmai anyagai alapján igyekszik bemutatni, hogy az intenzív/magas támogatási szükségletű emberek milyen módon élnek társadalmunkban.
A hazai helyzetkép kísérletet szeretne tenni arra, hogy ezt a problémalistát priorizálja annak érdekében, hogy a szakmapolitikának iránymutatást adjon a következő időszak legfontosabb fejlesztési területeiről.
Ennek érdekében közös gondolkodásra hívjuk az érintetteket, hogy szolgáltatók/szülők, hozzátartozók csoportos feldolgozás keretében, megbeszélést és feldolgozást követően együtt készítsék el és priorizálják a problémalistát.

Kérjük, hogy részvételi szándékáról 2019. január 4-ig az alábbi regisztrációs felület kitöltésével jelezzen vissza számunkra.

köszönettel:

Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft.

Hozzászólások lezárva.