SHF Szakmai Műhely szülők, hozzátartozók részére

A rendezvény időpontja: 2019. január 10. csütörtök (10:00-15.00)
(Regisztráció: 09.30- tól)

A rendezvény helyszíne: Hotel Hungária City Center, Baross terem
1074 Budapest, Rákóczi út 90.

A TÁRS projekt kitartóan dolgozik annak érdekében, hogy a kiváltási projekt során a leghátrányosabb helyzetben lévő, súlyosan és halmozottan fogyatékos emberek is méltó lakhatási körülmények közé kerülhessenek. A projekt méretét és jelentőségét tekintve is képes lehet arra, hogy valamennyi érintett életét kedvezően befolyásolja. Ennek érdekében egy hazai helyzetkép elkészítésén dolgozunk, amely az elmúlt 15 év releváns szakmai anyagai alapján igyekszik bemutatni, hogy az intenzív/magas támogatási szükségletű emberek milyen módon élnek társadalmunkban.

A hazai helyzetkép kísérletet szeretne tenni arra, hogy ezt a problémalistát priorizálja annak érdekében, hogy a szakmapolitikának iránymutatást adjon a következő időszak legfontosabb fejlesztési területeire.

Ennek érdekében közös gondolkodásra hívjuk az érintetteket, hogy szolgáltatók/szülők, hozzátartozók csoportos feldolgozás keretében, megbeszélést és feldolgozást követetően együtt készítsék el és priorizálják a problémalistát.

Minden érintett hangja fontos, ezért nagyon számítunk megtisztelő jelenlétére!

Kérjük, hogy részvételi szándékáról 2019. január 4-ig az alábbi regisztrációs felület kitöltésével jelezzen vissza számunkra.

köszönettel:

Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft.

Hozzászólások lezárva.