SozialMarie 2018 – pályázati felhívás

Aktuális társadalmi kihívásokkal, konfliktusokkal, problémákkal foglalkozó innovatív projektet valósít meg? Akkor nyújtsa be pályázatát Ön is! A SozialMarie a legrégebbi európai társadalmi innovációs díj, amely 2005 óta minden évben 15 kitűnő projektet díjaz.

Az első három nyertes 15.000 euró, 10.000 euró és 5.000 euródíjazásban részesül, míg további 12 díjazott projektenként 2.000 eurót nyer el. Az összesen 54.000 euró értékű pénzbeli elismerés mellett a SozialMarie mindenekelőtt nyilvánosságot biztosít olyan projekteknek, amelyek új megközelítésmódokkal innovatív válaszokat adnak társadalmi kihívásokra.

2017 óta minden pályázatot angol nyelven is be kell küldeni, annak érdekében, hogy könnyebbé váljon a tudás- és tapasztalatcsere nemzetközi szinten is. Az idei alkalom a SozialMarie Díj tizennegyedik kiírása, amelyre egyaránt pályázhatnak magánszemélyek, civil szervezetek, gazdasági társaságok, illetőleg állami szervezetek is.

A kiíró projektek jelentkezését várja, amelyek a gyakorlatban már bizonyítottak, és van jövőjük – vagyis, amelyek a pályázat benyújtásakor már értékelhető eredményeket értek el, és lesz folytatásuk is. Lezárt, esetleg még csak ötlet stádiumban lévő projekteket nem fogadnak el.

A benyújtott pályázat legyen egy olyan társadalmi hatású innovatív projekt, mely megfelel a SozialMarie társadalmi innovációról szóló kritériumainak.
Egyszerre több pályázat is benyújtható, de a projekteknek egymástól függetlennek kell lennie, és külön pályázati űrlapon szükséges benyújtani. Korábban már benyújtott projektekkel is lehet újra pályázni, amennyiben korábban még nem részesültek díjban.

A hiánytalanul kitöltött pályázati adatlapot 2018. január 23. kedd 23:55 percig kell online elküldeni.
A teljes pályázati anyagot, beleértve a PDF-csatolmányokat, a beküldési területnek megfelelő nemzeti nyelven ÉS külön angol nyelven kell kitölteni és feltölteni a honlapon.

Hozzászólások lezárva.