Pályázat telefonhívással támogatható adománygyűjtő rendszer használatára

A NIOK Alapítvány a hazai mobil- és távközlési szolgáltatókkal partnerségben működteti a „13600” adománygyűjtő hívószámot, melyen keresztül közhasznú szervezeteket támogathatnak az adományozók.

13600 – telefonos adománygyűjtő szolgáltatás azért jött létre, hogy az adománygyűjtő szervezeteknek egy gyors, biztonságos és átlátható adománygyűjtési lehetőséget biztosítson.
Elsősorban azon szervezeteknek érdemes pályázni, akik havi szinten meg tudnak szólítani 100–150 adományozót, vagy évente egy-két alkalommal tudnak aktívan kampányolni egy adott cél érdekében, ezzel éves szinten legalább 1000–1200 embert adományozásra késztetni.
A fenti lehetőség – a 13600-as adományvonal – igénybevételére közhasznú szervezetek (alapítványok, egyesületek vagy nonprofit gazdasági társaságok) jogosultak.

Határidő: 2017. október 8. (vasárnap) 24 óra. Hiánypótlásra a határidő után nincs mód!

A beérkezett pályázatokból a NIOK Alapítvány és a távközlési szolgáltatók által felkért testület választja ki azokat a szervezeteket, melyek használhatják a 13600 hívószámot.
Egy szervezet 2017. december 31-ig nyeri el a szám használatának jogát, mely ezt követően határozatlan időre meghosszabbítható.

További részletek, tudnivalók a pályázattal kapcsolatban itt találhatók.

Hozzászólások lezárva.