E.ON pályázati lehetőség civil szervezetek, közösségek számára

Az E.ON Hungária vállalatcsoport – lehetőségeihez mérten – évről-évre felvállalja a magyar társadalmi, sport- és kulturális élet támogatójának szerepét. A vállalat szigorú elvek és szabályok mentén dönt a támogatásokról és a szponzorációs együttműködésekről, amelyeket az E.ON nemzetközi csoport irányelvei, valamint a magyarországi igények és anyagi lehetőségek alakítottak ki.

Ennek szellemében az E.ON Hungária az alábbi területeken keresi és ajánlja az együttműködés lehetőségét:

Jövő generációja – táborok, készségfejlesztő foglalkozások, előkészítők, hátrányos helyzetű csoportok bevonása, esélyegyenlőség segítése

Energiához való hozzájutás, klímaváltozás – környezettudatos szemlélet erősítése, terjesztése, edukációs programok

Közösségi kultúra

Tömegsport

Minden, a szponzor@eon.hu e-mail címre benyújtott pályázat feldolgozásra kerül, és az E.ON CR stratégájában megfogalmazott szempontok alapján döntés születik arról, hogy a pályázatot továbbítja-e az E.ON csoport a külső bírálói szakértői fórumnak – ezt a szerepet a Magyar Adományozói Fórum látja el, melynek szakértői felveszik a kapcsolatot a pályázókkal és egy adatlap kitöltésére kérik őket. A határidőre visszaküldött adatlapok információi alapján készítik elő az úgynevezett javaslati listájukat, amelyből az E.ON vezetőiből álló Adományozási Bizottság választja ki a támogatni kívánt kezdeményezéseket, civil szervezeteket.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2017. október 10.

Az egy projektre eső támogatási összeg felső határa 1.500.000 Ft.

Kérjük vegyék figyelembe, hogy a pályázati határidőt követően 5-6 hét szükséges a teljes körű bírálatra, a támogatandó projektek kiválasztására. Ezért olyan témákkal pályázzanak, melyek megvalósulása a fenti pályázati időszakot követően lesz esedékes.

Hozzászólások lezárva.