Erste Higgy magadban! pályázat

Az Erste Bank a Higgy magadban! elnevezésű pályázattal olyan egyéni terveket, vállalkozásokat kíván támogatni, amelyek értéket teremtenek, inspirálnak, és társadalmi szerepvállalásukkal másoknak is segítenek megtalálni saját hangjukat.
A résztvevők magánszemélyek, alapítványok, kisvállalkozások, nonprofit szervezetek egyaránt lehetnek, amelyek termékeikkel és szolgáltatásaikkal pozitív hatással vannak célcsoportjaik mindennapjaira, vagy sikertörténetükkel megvalósítható, iránymutató példát mutatnak a hátrányos helyzetű tehetségek számára.

A pályázatokat 2017.08.21-től 2017.10.31-ig várják az interneten benyújtva, ezen az oldalon. A beérkező pályázatokat a zsűri megvalósíthatóság, az egyediség, a fenntarthatóság és a tervezett társadalmi szerepvállalás mértéke szerint előszelektálja és a kiválasztott pályázatokat folyamatosan feltölti a Pályázatok aloldalra, ahol bárki számára megtekinthetőek.

A kiválasztott pályázatok listájára került projektekre 2017.11.20-tól 2017.12.15-ig lehet voksolni.

A legtöbb érvényes közönségszavazatot gyűjtő pályázat nyer. Az Erste Bank szakmai zsűrije további két jelentkezőt választ ki az 1-es pontban leírt szempontok alapján, végül a három nyertes pályázó bruttó 10 millió forintos támogatásban és kérésre szakmai segítségben, mentorálásban részesül. Az összeg minden pályázó számára egyszeri, elszámolás-köteles, vissza nem térítendő támogatás.

A pályázatról még több infó az http://www.erstehiggymagadban.hu/ oldalon olvasható.

Hozzászólások lezárva.