Az autizmus világnapja alkalmából kék színbe borul az ország több jellegzetes épülete

Az autizmus világnapja alkalmából kék színbe borul az ország több jellegzetes épülete, illetve az #éniskékvagyok kampány részeként arra buzdítják az embereket, hogy viseljenek kéket magukon a ma – közölte az Együtt az Autistákért Alapítvány ma, az autizmus világnapja alkalmából.

Akik az #éniskékvagyok hashtaggel, kék szív kitűzővel vagy egy tenyérbe rajzolt kék szívvel osszák meg fotóikat a közösségi médiában, az autizmussal élőkre hívják fel a figyelmet.

Kép forrása: tengr.ai  Készítette: Czégé Imre Pál

A kampányhoz csatlakozó hírességek, magánszemélyek így ki tudják mutatni, hogy elfogadó és megértő közösségben szeretnének élni.

Szerte az országban találkozhatunk kékre színezett létesítményekkel: a Lánchíd, a Citadella, a Duna Aréna, a Puskás Aréna, a veszprémi Városháza, a Mol Campus és a Várkapitányság is csatlakozik a kezdeményezéshez a budai Várnegyed kivilágított helyszíneivel: Főőrség, Lovarda és Mátyás kútja. Idén először a Fővárosi Állat- és Növénykert, a Biodóm és a Bálna Honvédelmi Központ is kékbe borul a világnap alkalmából.

(Forrás: -hirado.hu-)

Hozzászólások lezárva.