A Fővárosi Szociális Közalapítvány pályázati felhívása

A Fővárosi Önkormányzat által biztosított forrásokból a Fővárosi Szociális Közalapítvány pályázat felhívást tesz közzé a Fővárosi Közgyűlés által meghatározott társadalompolitikai célok előmozdítását szolgáló pályázatok támogatására.

A pályázat keretei között a következő 5 célhoz kapcsolódó, azok valamelyikét előmozdító projektekkel lehet pályázni:

– Lakhatási válsághelyzetek kezelése
– Akadálymentesítés
– Fogyatékos, pszichiátriai vagy szenvedélybeteg személyek részére biztosított támogatott lakhatás szolgáltatás fejlesztése

A pályázat forrását Budapest Főváros Önkormányzata, Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzata, valamint Budapest Főváros VI. kerület Terézváros Önkormányzata biztosítja.

Az FSZKA fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben a pályázati kiírás meghirdetésétől a formai bírálat befejezéséig tartó időszakban további forrásokhoz jut, akkor a fenti keretösszeget megemelje.

A rendelkezésre álló keretösszeg összesen 320 millió Ft.

1 pályázat megvalósításához legfeljebb 80 millió Ft támogatás nyerhető el.

Pályázatot nyújthat be többek között:

– civil szervezet vagy azok konzorciuma a következő módokon:
az előbbiekkel konzorciumban; vagy
– ha a civil szervezet(ek) fővárosi kerületi önkormányzattal vagy a fővárosi önkormányzattal közfeladat-ellátási szerződéses jogviszonyban áll(nak); vagy
– ha fővárosi kerületi önkormányzattal a projektre szóló együttműködésben pályázik.

A pályázat benyújtásának határideje: 2024. február 29.

Leendő pályázóink számára 2024. január 17-19. között jelentkezőnként 30-30 perces egyéni konzultációs alkalmakat biztosítunk, amelyre itt lehet regisztrálni.

2024. január 25-én online nyílt konzultációs fórumot tartunk, annak érdekében, hogy a pályázók minél átgondoltabb és részletesebb pályázatot adhassanak be. Erre itt lehet regisztrálni.

A pályázattal kapcsolatos kérdéseket írásban, az FSZKA elektronikus levélcímén (kapcsolat@fszka.hu) lehet feltenni 2024. február 23-ig.

Az esélyegyenlőség elvének érvényesítése érdekében az FSZKA hivatalos álláspontjának – amelyekre hivatkozni lehet – csak az FSZKA által írásban adott válasz minősül. A pályázati felhívással kapcsolatban Balog-Urbanovszky Zsuzsanna projektmenedzser nyújt tájékoztatást.

A pályázati dokumentáció ITT TALÁLHATÓ >>>

(Forrás: -fszka.hu-)

Hozzászólások lezárva.