EU-pályázatok civil szervezetek részére

Szociális szolgáltatások: gazdasági és társadalmi megtérülés és hozzáadott érték.

A projekteknek hozzá kell járulni a következőkhöz: A szociális szolgáltatások társadalmi és gazdasági megtérülésének megalapozott bizonyítékai; Azon csatornák jobb megértése, amelyeken keresztül a szociális szolgáltatások elősegíthetik és felgyorsíthatják a tisztességes zöld és digitális átállást; A legjobb módszertan azonosítása és alkalmazása a szociális szolgáltatások nyújtása hozzáadott értékének rögzítésére és mérésére a különböző földrajzi területeken.

Határidő: 2024. február 7.

BŐVEBB INFORMÁCIÓK >>>

Szakpolitikai ajánlások az európai magány társadalmi-gazdasági hatásáról.

A projekteknek hozzá kell járulni a következő várt
eredményekhez: Hozzájárulás a viselkedésbeli változásokhoz egy rugalmasabb és igazságosabb társadalom érdekében; Tájékoztatás a magány európai hatásainak kulcsfontosságú vonatkozásairól; Bizonyítékokon alapuló ajánlások a szociál- és gazdaságpolitikákhoz a magány megelőzésére, leküzdésére és kezelésére Európában; A magány hosszú távú megfigyelésére szolgáló keretrendszer létrehozása; A magány társadalmi-gazdasági hatásaival foglalkozó kutatásban és szakpolitikai akciókban részt vevő szakértők, érdekelt felek és politikai döntéshozók reprezentatív hálózatának kialakítása.

Határidő: 2024. február 7.

BŐVEBB INFORMÁCIÓK >>>

Tájékoztatásul: A pályázatok angol nyelvűek és benyújtani is angol nyelven kell őket.

Pályázati felhívások az Erasmus+ együttműködési partnerségek keretében

A fellépés a következő kiemelt területeket érinti: Befogadás és sokszínűség az oktatás, a képzés, az ifjúság és a sport valamennyi területén; Környezetvédelem és az éghajlatváltozás elleni küzdelem; A digitális átalakulás kezelése; Közös értékek, civil zerepvállalás és részvétel.

– Partnerségek az innovációért
Szövetségek az innovációért: 1. tétel: Szövetségek az oktatásért és a vállalkozásokért; 2. tétel: Szövetségek a készségekkel kapcsolatos ágazati együttműködésért
Határidő: 2023. május 3.

– Szakmai Kiválósági Központok: Ez a felhívás a Szakmai Kiválósági Központok nemzetközi együttműködési hálózatainak fokozatos létrehozását és fejlesztését támogatja.
Határidő: 2023. június 8.

A fentebbi pályázatokról bővebb információk >>>>

(Forrás: CÉHálózat levelezőlista)

Hozzászólások lezárva.