Az idei év sem maradt ÉTA rekreációs táborok nélkül

Véget ért az idei évben az ÉTA Országos Szövetség által szervezett és megvalósított nyári rekreációs programsorozat, amely célja a fogyatékossággal élő embereket tartósan gondozó és támogató szakemberek pszichés egyensúlyának támogatása, a kiégettségi állapot elkerülésének és munkakörük hosszú távú megtartásának segítése.

A tagszervezeteink résztvevő munkatársai összesen 4 turnusban lehettek a festői Regens Wagner Közhasznú Alapítvány vendégházában tartott alkalmakon Balatonmáriafürdőn a nyár folyamán.

Az elsőt követő további 3 rekreációs táborban összesen 23 kollégának volt lehetősége részt venni, ők 11 tagszervezetünkön keresztül kapcsolódtak be a programba. Mind a 3 egyhetes táborban nagy hangsúlyt kapott az önismeret, a feltöltődés, a közös programok és beszélgetések, valamint természetesen a pihenés, a kikapcsolódás és a közös játékok is.

Reméljük, hogy a résztvevő munkatársak feltöltődve tértek vissza a mindennapokba, és tudják hasznosítani munkájuk és mindennapjaik során is a táborban megszervezett tudást, módszereket. Bízunk benne, hogy jó emlékként gondolnak vissza az együtt töltött napokra. Mi nagyon jól éreztük magunk, köszönjük nektek az élményt és hogy velünk voltatok! Minden másról, meséljenek a képek 😊

Hozzászólások lezárva.