MVM Zenergia – koncert a segítségnyújtás jegyében

Az MVM idén hetedik alkalommal hívja életre az MVM ZENERGIA egyedülálló koncertjét, amelyen találkozik a zene, a vizuális élmény és a jótékonyság, valamint a klasszikus zene más műfajokkal. Az idei eseménynek a budapesti Erkel Színház ad otthont 2022. augusztus 27-én, szombaton 19:30-kor.

Idén először Debrecenben, Miskolcon, Pécsen, Szegeden és Szombathelyen is meg lehet nézni a koncertet óriáskivetítőn élőben, ingyenesen!

Az este során fellép Rúzsa Magdi (ének), Balázs János (zongora) és a Concerto Budapest szimfonikus zenekar, vezényel: Keller András.

A koncerten a klasszikus zene, a könnyűzene, a magyar népdalok, a francia sanzonok, a jazz, a rock és a régi magyar filmslágerek világából jól ismert darabok csendülnek fel olyan és előadókkal és átiratokban, amelyeket korábban még sosem hallhatott a közönség.

Az eseményhez egy jótékonysági szavazás is kapcsolódik.

Döntse el ön, kit támogasson az MVM a koncert bevételével! Szavazzon arra a szervezetre, amelynek szívesen adná a támogatást! A szavazást 2022. augusztus 27-én 16:00-kor zárják le.

A legtöbb szavazatot kapott szervezet nevére az MVM ZENERGIA koncert elején, augusztus 27-én 19:30-kor derül fény a budapesti Erkel Színházban.

Az alábbi szervezetek közül lehet választani:

tagszervezetünk, a NEM ADOM FEL Alapítvány, a Vadskert Alapítvány és a Tégy jót a fogyatékkal élőkért Alapítvány támogatása lehetséges online szavazat formájában.

A szavazatot ITT LEHET LEADNI >>>

(Forrás: -mvmzenergia.hu-)

Hozzászólások lezárva.