“Gondolkozzunk együtt a ritka beteg életút koordinátor képzésről” – workshop

Együttműködő partnerünk, a RIROSZ (Ritka és Veleszületett Rendellenességgel élők Országos Szövetsége) felhívását tesszük közzé az alábbiakban:

Legyen részese új ötletek születésének, szerezzen tapasztalatot, tudást, kapcsolatokat! Szakemberek vezetésével vitathatjuk meg egy fontos társadalmi cél elérésének lehetőségeit.

A Workshop a ritka betegek problémáira figyelemfelhívó-érzékenyítő-problémamegoldó esemény a ritka betegségek iránt érdeklődő szakértőknek, akik szinte bármilyen területről rendelkezhetnek diplomával.

Várjuk mindazokat a jelenlegi vagy jövőbeli szakembereket, akik szeretnek nagyot álmodni, világos céljaik vannak, motiváltak és szeretik a nem mindennapi megoldásokat, szeretnének egy szakemberekből álló network részesei lenni és közös csapatban dolgozni más szakterületek képviselőivel. Ha esetleg nem biztos benne, hogy kik azok a “ritka betegek”, de érzékeny és kreatív, akkor is nálunk a helye, hogy ötleteivel előrébb lendítsen egy nemes ügyet!

Kérjük terjessze ennek a programnak a lehetőségét kollégái, ismerősei körében is!

Az életút koordinátor összekapcsolja a családokat a szükséges szolgáltatásokkal. Ők a ritka betegségekkel foglalkozó koordinációs csoportok szakértőiként és kulcsszereplőiként biztosítják a minőségi és hatékony ellátáshoz való hozzáférést. Feladata az együttműködés, az értékelés, a tervezés, a tanácsadás és az ellátási lehetőségekkel kapcsolatos tájékoztatás, amely kielégíti a kliensek és családjaik igényeit azáltal, hogy széles körűen kommunikál és segíti az erőforráshoz történő hozzáférést.

A workshop célja a jövőben elinduló posztgraduális képzés tematikájának átgondolása.

Hogyan lehet jelentkezni?

Töltse ki az alábbi kérdőívet!

A kérdőív linkje: https://forms.office.com/r/erWMMcW4uE

Beadási határidő: 2022.05.01. 12:00

Workshop helyszíne: Eötvös Loránd Tudományegyetem Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar (1097 Budapest, Ecseri út 3.)

További – folyamatosan frissülő – információk itt: EUROTERV Konferenciák – Életút koordinátor workshop (rirosz.hu)

Hozzászólások lezárva.