Civil Díj 2022 pályázat

A pályázat fő céljai:

A díjak odaítélése által minél szélesebb körben ismertté és elismertté tenni a legjobb hazai civil szervezeteket és legsikeresebb kezdeményezéseiket.
A díjátadó gála keretei között egy évente ismétlődő, a szektor szereplőinek szóló esemény megvalósítása, amely a civilek fontos találkozóhelye, és a civilek munkájának és sikereinek ünnepe.

A Civil Díjakat az alábbi kategóriákban osztják ki:

– Legígéretesebb új szervezet
– Legnagyobb hatású projekt
– Legjobb együttműködés (akár civil szervezetek között, akár civil és állami szervezet között, akár civil szervezet és vállalat között)
– Legjobb kommunikációs kampány
– Legsikeresebb adománygyűjtés
– Legsikeresebb érdekérvényesítési projekt
– Legjobb helyi kezdeményezés
– Legjobb társadalmi vállalkozás

Pályázati feltételek

A pályázaton bármely Magyarországon működő civilszervezet vagy civil jellegű non-profit gazdasági társaság indulhat a pályázati űrlap megadott határidőig történő kitöltésével és beküldésével.

A pályázaton azon projektek, programok nevezhetők, amelyek 2021-ben valósultak meg vagy zárultak le. A pályázatra sem kirekesztő, sem gyűlöletkeltő programok nem nevezhetők.

Pályázatot több szervezet közösen is benyújthat.

Pályázati díj nincs.

A pályázaton nyertes szervezetek oklevélben részesülnek. A díj elnyerésével a nyertes szervezetek megkapják a Civil Díj 2022 logó használatának jogát.

A pályázó szervezetek pályázatukkal hozzájárulnak, hogy a NIOK Alapítvány a döntőbe jutott és díjazott pályázati projekteket a sajtón és egyéb csatornákon keresztül a nyilvánosság felé közzétegye.

Pályázati folyamat

A pályázati anyagot az online pályázati űrlap kitöltésével kell benyújtani.

Az online pályázati űrlap elérhetősége:
https://forms.gle/E3dfasNwN49BFkW46
A pályázatok beadásának határideje: 2022. január 23.

A pályázati űrlappal együtt kötelező beadni 3 db, a pályázati anyaggal kapcsolatos fotót, amelyek felbontása legalább 640×360. Kérjük, olyan fotókat adjanak le, amelyek megmutatják a projekt lényegét, szerepelnek rajta, arcok, emberek, és megfelelnek az általános adatvédelmi követelményeknek. A fotókat csatolmányként e-mailben vagy fájlküldő szolgáltatással (mammutmail, wetransfer stb.) kell elküldeni, szintén a megadott határidőig a civildij@niok.hu e-mail címre.

(Forrás: -nonprofit.hu-)

Hozzászólások lezárva.