KAP2022 – Együtt. Közösségben. – adománygyűjtő program

A MagNet Bank Közösségi Adományozási Programjában (KAP) adománygyűjtési lehetőséget biztosít társadalmi szervezetek számára. A programban történő részvétel első lépése egy online pályázati jelentkezési lap beadása.

A sikeres pályázás lehetőséget biztosít társadalmi szervezeteknek arra, hogy felkerüljenek az ún. KAP listára, majd a MagNet Bank ügyfelei 10{729cabe77cfad22e328e3f52dde1cef5a1d84c61b4eb2c69baf36222cdbb8fc4}-os nyereségrészüket fel tudják ajánlani egy kiválasztott szervezetnek a listáról. Mindezen felül a listára került szervezetek részt vehetnek adománygyűjtéssel és kampányolással kapcsolatos képzéseken, workshopokon, és további, a MagNet Bank által szervezett közösségépítő eseményeken. Mivel nem egy fix pályázati támogatási összeget biztosít a MagNet Bank, hanem adománygyűjtési lehetőséget, így az összegyűjtött támogatás nagysága változó lehet, azaz lehetséges a maximális összeg begyűjtése, de nem garantált.

Az elektronikus pályázati felület 2021. november 10-től elérhető,a pályázatok 2022. január 10., 16.00 óráig adhatók be.

Kik pályázhatnak: közhasznú jogállású társadalmi szervezetek (civil szervezetek, nonprofit gazdasági társaságok, szociális szövetkezetek)

Mire: Olyan projektekkel vagy a működésük fenntartására irányuló programmal pályázhatnak szervezetek, melyekben megjelenik együttműködés egy másik szervezettel (preferáltan kis, vidéki szervezet) és/vagy egy másik szektor szereplőjével (üzleti, állami/önkormányzati) vagy informális csoporttal.
Mennyi pénzt gyűjthet egy szervezet: 1 millió forintot (változhat!)

További részletek ITT >>>
– forrás: nonprofit.hu-

Hozzászólások lezárva.