Civil Rapid Randi – Jószolgálati támogatás nonprofit szervezeteknek

Ingyenes, pro-bono coaching programot hirdet a Nemzetközi Coach Szövetség Magyar Tagozata (ICF) és a MagNet Bank. A projekt célja, hogy az ICF tagjai coaching együttműködés keretében támogassák a szervezeteket céljaik elérésében, működésük hatékonyságának javításában. Elsősorban, de nem kizárólag, két olyan területről várják a szervezetek jelentkezését, melyek korunk kiemelt problémáira: a társadalmi elfogadásra, illetve a környezetvédelemre helyezik a hangsúlyt.

Az október 13-i online találkozón bemutatásra kerül a program, a szervezetek megismerhetik a korábbi évek tapasztalatit, jó példáit. Az ICF Magyar Tagozata az első 50 jelentkező számára pro bono coaching lehetőséget biztosít, melynek során a coachok 5 db 60-90 perces virtuális konzultációt kínálnak minden egyes kiválasztottnak. – mondta Szilvási Gabriella az ICF Magyar Tagozat CSR Jószolgálati program igazgatója.

A szervezeteknek muszáj időként megállni, értékelni, felmérni működésüket és ha kell, újratervezni azt. Vagy éppen egy jó szervezeti vezetőnek lehet szüksége arra, hogy olyan reflexiót, továbblépési ötleteket kapjon munkájához, mely kihat majd az egész szervezet működésére.

A szervezők október 11-ig várják azon szervezetek jelentkezését, amelyek szeretnék jobban megismerni a coaching módszert és azt, hogy miben segíthet az egy szervezetnek.

Regisztrálni az alábbi linket lehet >>>

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfvYbXDMfqyV3AAaZmwpda7CrbitE6qCOuOrWmvbe4enRYajw/viewform a programba a jelentkezés sorrendjében kerülnek be a szervezetek.

(Forrás: nonprofit.hu)

Hozzászólások lezárva.