Benned a létra! – Pályázati felhívás országos vándorkiállításon való részvételre fogyatékossággal élő személyek részére

A Presidium Közhasznú Egyesület pályázati felhívása 16 éven felüli, fogyatékossággal élő egyéni alkotók és csoportok számára, művészi kivitelezésre törekvő alkotásaik országos vándorkiállításon való szerepeltetésére.

Mi a pályázat célja?
Olyan vándoroltatható, teljességet célzó, művészeti értékű kép-kiállítási anyag összeállítása, mely az egész országban rehabilitációs vagy örömszerző céllal, fogyatékossággal élők által készített alkotások legjavát mutatja be nemcsak az érintettek számára.

Mik a pályázat legfontosabb részletei?

Amire ehhez szükség van:

Küldjetek pár soros bemutatkozást magatokról (név, életkor, élethelyzet, foglalkozás, hobbi, milyen fogyatékossággal élsz, mottó, stb.)
Első körben küldjetek néhány fotót a felajánlott alkotásokról leírással (készítő, anyag, méretek) – Fontos az alkotások mérete! Legyen könnyen szállítható, kiállítható!
Beválogatás esetén a kiállítandó munkát fogadjuk, színvonalas installálását és a készítő(k) egységesített bemutatóját a vándorkiállítás folyamán biztosítjuk.
A pályázati munka átadása felajánlásnak minősül, az a tárlat egysége, utaztathatósága érdekében annak működtetése végéig nem kérhető vissza. (Max. egy év.) A beküldés és a visszaküldés postai költsége a pályázót terheli.
Tárlatnyitó bemutatkozás tervezett időpontja: 2021. augusztus 26/27., Dombóvár.

Mikor és hogyan lehet a pályázatot benyújtani?

Jelentkezni elektronikus úton lehet az fj.farkas@gmail.com e-mail címen, vagy a www.facebook.com/remenysegnapkoziotthon közösségi oldalon.

Határidő: 2021. július 15.

Kitől lehet további információt kérni a pályázati felhívással kapcsolatban?

Információ ugyanitt kérhető az ifj.farkas@gmail.com e-mail címen, a www.facebook.com/remenysegnapkoziotthon közösségi oldalon vagy a +36 (20) 369 7417-es telefonszámon.

(Forrás: -palyazatmenedzser.hu-)

Hozzászólások lezárva.