Sikeres volt az EASPD Magyar Szolgáltatói Fórum – beszámoló

Nagy megtiszteltetés érte Szövetségünket, hogy a CÉHálózat Egyesülettel közösen felkérést kapott a 2021. június 7-én megtartott EASPD Magyar Szolgáltatói Fórumának megrendezésére, melynek címe „Paradigmaváltás a fogyatékossággal élő emberek teljeskörű ellátásában” volt.

Az online konferencián előadásokat hallgathattunk meg a magyarországi intézményférőhely kiváltás folyamatával kapcsolatban, valamint jó gyakorlatokat is megismerhettünk.

Az előadók között szerepelt Papp Ágnes, Szövetségünk elnöke, Nelhübel-Oláh Henriett a CÉHálózat Egyesület elnöke, Fülöp Attila szociális ügyekért felelős államtitkár, Luc Zelderloo, az EASPD főtitkára, Schenk Lászlóné, az Esőemberekért Egyesület elnöke, Vízvári Csilla, az IRMÁK Nonprofit Kft. ügyvezetője, Pusztaföldi Judit a HSOÉSZ elnöke, valamint Dr. Bisztricsányi Andrea az Otthon XVI. Alapítvány elnöke, az ő prezentációja itt megtekinthető.

Az eseményen aktív párbeszéd indult el a résztvevők között és sok új, hasznos információval, javaslattal zárhattuk a délelőttöt.

(-Györke Nóra-)

Hozzászólások lezárva.