2021 az Önkéntesség Magyarországi Éve – csatlakozási lehetőség

Az Önkéntesség Magyarországi Éve 2021, 11 elkötelezett szervezet összefogása eredményeként jött létre. A szervezők célja, hogy minél többen csatlakozzanak az évhez programokkal, eseményekkel, vagy egyedi kezdeményezésekkel.

Minél több csatlakozót tudnak megnyerni és minél színesebb lesz az Év programja, annál több emberhez és szervezethez juthat el annak üzenete. Az eseménysorozat az Önkéntesek Nemzetközi Évének 20. illetve az Önkéntesség Európai Évének 10. évfordulóján kerül megszervezésre. A kezdeményezés civil – kormányzati – üzleti szereplők szakmai összefogása mentén szerveződik.

Az Önkéntesség Magyarországi Éve 2021 céljai az önkéntesség népszerűsítése a hazai társadalomban, minél több ember és célcsoport bevonása önkéntes tevékenységekbe, az elmúlt évtizedekben elért eredmények felmutatása, valamint jól látható előrelépés elérése az önkéntes programok minőségfejlődésében.

Minden olyan civil szervezet, intézmény vagy vállalat csatlakozhat az Önkéntesség Magyarországi Évéhez, amelynek van tapasztalata önkéntes program megvalósításában, illetve mindazok, akik most szeretnének ebbe belevágni.

A csatlakozás lehetséges formái

Csatlakozás szervezetként

Azon szervezetek, intézmények és vállalatok melyek az Év céljaival azonosulnak és szeretnének az ÖMÉ Csatlakozó Szervezetek listájára felkerülni és vállalják, hogy az Évet saját csatornáikon keresztül népszerűsítik. A csatlakozás az alábbi űrlap kitöltésével kezdeményezhető:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=zMOI2s8CEEGT-lbqjeZ6KHa335ML27JEn6F6i_VOeDZUOTNHVTRJQlBXNENFUkpWNTBJUk5GSVNJNC4u

Önálló programok regisztrálása

A szervezetek programokat és eseményeket regisztrálhatnak az erre kialakított felületen, melyeket a Szervezők az ÖMÉ felületein népszerűsítenek. Bármilyen önkéntesek bevonásával megvalósuló program regisztrációját örömmel fogadják – legyen az akár online, vagy határon túli.

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=zMOI2s8CEEGT-lbqjeZ6KHa335ML27JEn6F6i_VOeDZUMUJHSE1YUENWT040RzRINEJGRDRHSVFCRS4u

Regisztráció támogatóként

Amennyiben vállalatával, intézményével, szervezetével szeretné az Önkéntesség Magyarországi Évét anyagilag támogatni, ezáltal a célokban kitűzött hatásokat segíteni, felerősíteni a szervezőkkel a kommunikacio@ome2021.hu e-mail címen léphet kapcsolatba ennek érdekében.

(Forrás: a projekt hivatalos honlapja)

Hozzászólások lezárva.