Nonprofit Ellenőrzési Tanácsadó – ismertető

A Nonprofit Ellenőrzési Tanácsadó egy online magazin és havi szaklap, amely ismerteti az eljárási szabályokat, az ellenőrzést végzők hatáskörét. A pozitív és negatív példák bemutatása, az ellenőrzési tapasztalatok leírása, a jogerős munkaügyi bírósági esetek ismertetése szintén a napi gyakorlati munkát segítik a nonprofit vállalkozásoknál.

A szaklap célja, hogy gyakorlati útmutatást adjon és naprakész információkkal lássa el a cégek vezető munkatársait a mindennapi munka során, illetve segítséget nyújtson a cégét érintő minden fontos terület megismerésében és irányításában.

A kiadványban részletesen ismertetésre kerül a nonprofit szervezetek könyvvezetési, beszámoló-készítési és egyéb számvi teli sajátosságait, kötelezettségeit, valamint mindazon adónemeket, amelyek hatással vannak a civil szervezetek gazdálkodására. Emellett például azokat a munkaügyi, munkajogi vonatkozású témákat veszi napirendre, amelyek a nonprofitok tevékenységéhez kapcsolódóan gyakrabban előfordulnak, így például az önkéntesek foglalkoztatását vagy – tekintettel egyes szervezetek ilyen irányú speciális elkötelezettségét – a megváltozott munkaképességű munkaválla­lókra vonatkozó szabályokat.

Természetesen a köztudatban is első helyen szereplő adóellenőrzésekre, valamint a mun­kavédelmi, tűzvédelmi előírásokra éppolyan nagy figyelmet fordít a lap, mint a vállalkozási szférának szóló hasonló kiadványainkban. Ugyanakkor a civil szervezetek működését meghatározó sajátos jogszabályi környezet – a civiltörvény általános rendelkezései, és a nyilvántartásra, közhasznúságra vonatkozó szabályok – változásait is nyo­mon követi.

A legfrissebb lapszámok tartalmából:

• Szabadság kiadása veszélyhelyzetben
• A közérdekű önkéntes személy részére adható juttatások
• A számlázási határidő változása 2020. július 1-jétől
• Az állásidő – különös tekintettel a koronavírus következményeire
• Vírus a munkahelyen – a járvány munkajogi és társadalombiztosítási vonatkozásai
• Mi a különbség a távmunka, az otthoni munkavégzés és a home office között?
• A közbeszerzési ajánlatok összeállításának és benyújtásának főbb technikai és jogi kérdései Az előfizetéshez kapcsolódó térítésmentes szolgáltatásaink rendelkezésére állnak a teljes előfizetési év alatt:

• 2 fő részére korlátlan konferenciabérlet szakmai konferenciáinkra személyesen vagy online.
• 1 főnek részvételi lehetőség Tanácsadói Napjainkon személyesen vagy online.
• 1 fő részére adótanácsadói/adószakértői/okleveles adószakértői/könyvvizsgálói kreditpontok gyűjtése.
• Céginformátor – online cégadat-ellenőrzési szolgáltatás El
• Archívumok (Konferenciák, Kérdésválaszok, Tanácsadói Napok) teljes körű elérése.
• Szakmai kérdés-válasz szolgáltatás írásban a Menedzser Tudás- és Válaszközponton keresztül

Három érv, amiért érdemes szakmai folyóiratunk előfizetését választania:

– támogatjuk szakmai fejlődését: díjmentesen részt vehet szakmai konferenciáinkon és elődásainkon, amíg fenntartja előfizetését.
– segítünk, ha tanácsra van szüksége adózási, számviteli és munkaügyi kérdésekben: online kérdés-válasz csatornánkon keresztül bármikor beküldheti kérdéseit szakértőinknek.
– követjük Önnek a jogszabályi környezet alakulását: lapunkból és hírleveleinkből mindig értesülhet a szakterületét érintő újdonságokról és a legfontosabb módosításokról.

Mennyibe kerül?

Az előfizetés díja az első évben, 50{729cabe77cfad22e328e3f52dde1cef5a1d84c61b4eb2c69baf36222cdbb8fc4} kedvezménnyel, a felsorolt kiegészítő szolgáltatásokkal együtt 19 900 Ft + áfa (csomagolási és szállítási költséggel együtt bruttó 25 515 Ft).
Ez havi lebontásban alig nettó 1700 Ft, miközben ennek sokszorosát spórolhatja meg, ha díjmentesen részt vesz egyetlen előadásunkon, vagy egy pontos jogszabálymagyarázatot helyesen alkalmaz szakértők segítségével.

Hogyan rendelhető meg?

A kiadó munkatársától közvetlenül: Kővágó Katalin
ügyfélkapcsolati munkatárs
E-mail: kovago.katalin@mprx.hu
Tel:06204239095

(Forrás: Menedzser Praxis Kiadó)

Hozzászólások lezárva.