Önkéntességért Díj 2020 – még lehet pályázni!

Az idei év a Covid-19 vírus megjelenése és a megfékezésére hozott intézkedések miatt az önkéntesség terén is több változás történt. Jelen pályázati kiírás célja bíztatni mindenkit, hogy a Covid-19 járványhelyzethez kapcsolódó önkéntes programokkal is pályázzon.

Ez az év megmutatta, hogy a kisebb helyi közösségek önkéntes kezdeményezéseitől a civil szervezeteken át az állami – önkormányzati fenntartású intézményekig, egyre többen ismerik fel, az önkéntes programokban rejlő lehetőségeket és az önkéntesekkel való együttműködés pozitív hatását.

2020-ban az alábbi 4 kategóriában lehet a pályázatokat benyújtani még néhány napig, egészen pontosan 2020. október 2-ig:

– Az Év Önkéntese (magánszemélyeknek)

– Az Év Önkéntes programja (civil szervezeteknek és közintézményeknek)

– Az Év Önkéntes Programja a vállalati szektorban

– Az Év Közösségi Kezdeményezése (közönségdíj) (Olyan helyi kisebb szervezetek vagy helyi közösségek számára, amelyek saját közvetlen környezetükben végeznek kiemelkedő tevékenységet önkéntesekkel.)

Ezt közönségdíj formájában adjuk ki, melyre online formában a https://onkentessegertdij.hu/ oldalon várjuk majd a szavazatokat 2020. október 12. és november 4. között.

Pályázati adatlapok és további információ tehát a honlapon: https://onkentessegertdij.hu/

-Forrás: onkentes.hu-

Hozzászólások lezárva.