Ismét kinyitott a Jupiter, a világ első food truck-ja, ahol fogyatékos emberek is dolgoznak

A KézenFogva Alapítvány és a Fruccola csapata egy közös társadalmi vállalkozást hozott létre a múlt évben, hogy egy kis segítséggel a fogyatékossággal élő embertársaink is megvalósíthassák álmaikat, és egy sikeres együttműködés részesei lehessenek. Céljuk, hogy olyan embereknek adjanak munkát, akik noha fogyatékossággal élnek, de annál szorgalmasabban tevékenykednek a food truck működtetésében, megmutatva országnak, világnak értékeiket, képességeiket.

A lelkes fiatalok a legfinomabb raclette sajt szendvics mellett saját koncepció szerint készült burgerüket készítik a belváros szívében.Sok embert ki tudnak szolgálni, hiszen több megváltozott munkaképességű személy foglalkozik azzal, hogy kiváló minőségben kerüljenek a finomságok a vendégek kezébe.

Közös szándékuk, hogy széles társadalmi környezetet elérve és érzékenyítve, a társadalmi vállalkozás ízletes ételeket és italokat kínáljon az érdeklődőknek. Környezettudatos működésük során javarészt hazai alapanyagokat használnak fel. Céljuk, hogy stabil munkát adjanak fogyatékos embereknek, fenntarthatóan működjenek, és minél több Jupiter kocsi induljon el az országban, minél több fogyatékos embernek munkát nyújtva ezáltal.

Helyszín: Budapest VI., Teréz körút 53.

https://www.restu.hu/zsiraf/

Hozzászólások lezárva.