Felhívás a Nemzeti Együttműködési Alap civil jelöltállítási rendszerében való részvételre

Azok a civil szervezetek, amelyek bejelentkeznek a Nemzeti Együttműködési Alap (a továbbiakban: Alap) civil jelöltállítási rendszerébe, egy-egy képviseletükre kijelölt természetes személy (elektor) részvételén keresztül elektori gyűléseken választhatják meg az Alap Tanácsának és kollégiumainak civil delegált tagjait.

A civil jelöltállítási rendszerben az érvényes bejelentkezéshez szükséges feltétel:

– a civil szervezetnek rögzíteni kell a NEAr. 20. § (2) a)-g) pontjai szerinti adatokat, amely szükség esetén tartalmazza a civil szervezet által javasolt tanácsi, illetve kollégiumi tagjelölt életrajzát;

– a civil szervezetnek csatolni kell az elektori nyilvántartó rendszer által előállított, a NEAr. 20. § (2) a)-g) pontjai szerinti adatokat és a NEAr. 20. § (3) a)-d) pontjai szerinti nyilatkozatokat tartalmazó dokumentum – civil szervezet képviselője és az elektor, valamint két tanú által megfelelően aláírt – oldalhű digitális másolatát.

A civil jelöltállítási rendszer elektronikus elérhetősége:

eper.emet.hu

A bejelentkezés határideje: 2020. február 19.

További információ kérhető a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. Ügyfélszolgálatától a +36 1 896-0620 telefonszámon és a nea@bgazrt.hu e-mail-címen. A civil jelöltállítási rendszerrel kapcsolatos információk folyamatosan elérhetőek a civil.info.hu weboldalon is.

Letölthető dokumentumok:

Útmutató az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben regisztrált szervezetek elektori jelentkezéséhez (pdf)

Útmutató az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben nem regisztrált szervezetek elektori jelentkezéséhez (pdf)

Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) – Gyakran Ismételt Kérdések – Elektori rendszer (pdf)

-civil.info.hu-

Hozzászólások lezárva.