Álláslehetőségek értelmi fogyatékkal élők számára – a Down Alapítvány felhívása

Kedves Álláskeresők, Szülők, Pedagógusok, Segítő szervezetek!

A Down Alapítvány komplex támogatást biztosít értelmi fogyatékos ügyfelei számára a nyílt munkaerőpiacon való elhelyezkedésükhöz.

Keressük álláskereső partnereinket!

Ezúton pályázatot hirdetünk álláskereső fiatalok és felnőttek számára, akik szeretnék kipróbálni magukat a nyílt munkaerőpiacon.

Azonnal betölthető álláshelyeink:

Konyhai kisegítő, felszolgáló óvodában

A nyílt munkaerőpiacon való elhelyezkedés támogatott foglalkoztatás keretében zajlik. Ez azt jelenti, hogy szakembereink az ügyfeleink igénye szerinti mértékben részt vesznek a munkavállalás folyamatában munkakereséstől a beilleszkedésig. Az érdeklődőket felmérjük, felkészítjük, és mindaddig kísérjük a munkahelyükre, amíg magabiztos munkaerő nem válik belőlük.
Ügyfeleink támogatása mellett nagy hangsúlyt fektetünk a munkáltatók számára lényeges információk, ismeretek, eszközök átadására.

Akinél azt tapasztaljuk, hogy a nyílt munkaerőpiaci elhelyezkedés előtt szüksége van még tapasztalatszerzésre, számára védett foglalkoztatóknál tudunk munkát biztosítani egy hosszabb felkészülési időre.
Jelentkezzenek bátran azok is, akik a fenti ajánlattól eltérő munkahelyet szeretnének, mert van mód számukra is keresni igény szerinti munkahelyet azoknál a cégeknél, melyekkel alapítványunk kapcsolatban áll (pl. takarítói állás, irodai kisegítő számítástechnikai cégnél, kerti munkás sportpályán stb.)

Érdeklődés esetén készségesen állunk rendelkezésére,
várjuk munkakereső személyek jelentkezését az alábbi elérhetőségeken:

Dömötör Virág (domotorvirag@gmail.com)
Szabó Alexandra (szabo.alexandra@gmail.com)

Hozzászólások lezárva.