Felhívás képzőművészeti alkotótáborban részvételre

A ParaArt Nemzetközi Egyesület és a Lámpás 92 Közhasznú Alapítvány felhívását tesszük közzé:

Kedves Barátaink és leendő Barátaink!

Képzőművészeti alkotótáborainkat már tizennyolc éve rendezzük sikeresen, ahová szívesen várunk új, fogyatékossággal élő jelentkezőket is. Az alkotói folyamat szépsége ismert művészek oktatásával segíthet téged is az idáig lappangó tehetséged kibontakozásában.

A tábor után számos kiállítást szervezünk, ahol felmérheted alkotásod nyilvánosságra tett hatását. Idén úgy gondoljuk, hogy szeretnénk kibővíteni a tehetséges fiatalok létszámát, hogy neked is megadasson a lehetőség kipróbálni a festészethez, grafikához, szobrászathoz, tájművészethez való vonzódásodat. Az alkotótáborban nem kell tartanod attól, hogy valamit nem sikerül úgy megfogalmaznod, ahogy szeretnéd, hiszen folyamatosan ott vannak melletted a művészeti oktatók, akik segítenek átlépni a nehézségeken, hogy immár teljesen szabadon, korlátok nélkül hozhasd létre a véleményedet magadról és a világban betöltött szerepedről.

Az e-mail-ben küldött részvételi szándékodhoz kérünk mellékelj három-négy alkotásodról fotót (lehet: rajz, festmény, stb.), és magadról néhány gondolatot, hogy ki tudjuk választani a társaságunkhoz leginkább kapcsolható tehetségeket.

Az eddigi tevékenységünkről, (alkotótáborainkról, kiállításainkról) tájékozódhatsz az alábbi linken:

https://lampas92.hu/kepzomuveszeti-program-paraart/

A jelentkezésedet ide várjuk: paraart11@gmail.com

Pető Hunor Munkácsy-díjas képzőművész, művészeti vezető
ParaArt Nemzetközi Egyesület

Varga Zoltán elnök
Lámpás 92 Közhasznú Alapítvány

Hozzászólások lezárva.