Tájékoztatás tagszervezeteink számára a 2019. évi nyári programjainkról, a programokra jelentkezés módjáról

Kedves Tagszervezeti Vezetők!

Szövetségünk a 2019. évben is megszervezi az elmúlt években igen sikeresnek bizonyult mentálhigiénés családsegítő és rekreációs programjait.

A rekreációs program a tagszervezeteinknél dolgozó munkatársak kiégés elleni mentális állapotát hivatott segíteni. A felkínált lehetőség lényege egy balatonmáriafürdői (Regens Wagner Közhasznú Alapítvány) 7 napos teljes kikapcsolódást jelentő pihenés, melynek keretében a szövetség által biztosított szakember fakultatív, konzultációs lehetőséget biztosít egyéni vagy csoportos beszélgetésekre.

A szövetség ez esetben is a tagszervezeti vezetőktől várja, -a munkatársaikkal történő megbeszélést követően- a programra történő delegálást, név és telefonszám és e-mail cím közlésével kapcsolatfelvétel céljából. Minden más szervezési feladatot a szövetség teljesít.

Csoportonként 8 fő jelentkezhet. Szervezetenként maximum 2 fő delegálható. A programban házaspárok, élettársi kapcsolatban élő kollégák nem vehetnek részt.
A szállás és étkezés költségeit a szövetség biztosítja. A résztvevőket továbbra is csak az útiköltség összege terheli.

Jelentkezési határidő: 2019. június 5. (szerda éjfél)

Kontakt személy: Klein Éva
06-20/218-93-15,
klein.eva@eta-szov.hu

A turnusok időpontjai, a jelentkezés módja és egyéb tudnivalók ebben a tájékoztatóban olvashatóak.

***

A mentálhigiénés családsegítő program azoknak a családoknak kínál pihenési lehetőséget, akik sérült gyermeket- gyermekeket, felnőtt családtagot nevelnek, gondoznak és tagszervezeteink valamelyikével kapcsolatban állnak.

Az idei turnusokra minden hely betelt, a JELENTKEZÉS már NEM LEHETSÉGES! Köszönjük a megértést.

Hozzászólások lezárva.