Civil szervezetek felkészítése önkéntesek fogadására

Az Önkéntes Központ Alapítvány (ÖKA) 2 napos (17 tanórás) “Civil szervezetek felkészítése önkéntesek fogadására” képzést szervez azoknak a civil szervezeteknek, vagy állami, egyházi, önkormányzati fenntartású intézményeknek, akik már együttműködnek önkéntesekkel vagy tervezik az önkéntesek fogadását.

A képzés lehetőséget ad az önkéntesekkel való programszerű együttműködésekhez szükséges ismeretek elsajátítására és támpontokat nyújt az önkéntes program fejlesztéséhez, kidolgozásához.

A képzés időpontja, helyszíne: 2019. március 27-28.,
MEREK (Mozgássérült Emberek Rehabilitációs Központja), 1022 Budapest Marczibányi tér 3. Holnap Háza Konferenciaterem (a képzés helyszíne Budapesten belül változhat)

Jelentkezési határidő: 2019. március 21.

Részvételi díj: március 10-ig 20.000 Ft/fő, 10-21 között 25.000 Ft/fő

A képzési program a 2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről alapján megfelel a részben vagy egészben központi költségvetés vagy európai uniós forrás terhére megvalósuló támogatott képzés előírásainak is, így a részvételi díj az EU-s vagy központi költségvetésből finanszírozott pályázatokból fedezhető.

Jelentkezés a letölthető Jelentkezési lap beküldésével a kepzes@onkentes.hu e-mail címre.

További információ: Nagy Brigitta Önkéntes Központ Alapítvány 06-20-3579-700 és a fenti e-mail címen kérhető, valamint ebben a tájékoztatóban olvasható.

Hozzászólások lezárva.