„Ilyen a szerelem…” – A Nem Adom Fel Alapítvány irodalmi pályázata

A szerelem kétségkívül a világ legrejtélyesebb, legsokszínűbb érzése, és ahány ember él a Földön, mindenkinek más. Neked mit jelent? Ez a pályázat arra is lehetőséget ad, hogy kimondd, amit nem mersz, vagy nehezen tudsz megfogalmazni. Most megteheted, hiszen a szerelem a szabadság jegyében áll.

A pályázat célja teljesebb képet mutatni a szerelem sokféleségéről, többek között arról is, hogy fogyatékossággal élőként milyen a szerelem.
Ki hogy éli meg, milyen gondolatok mozgatják, ki mit tesz, amikor szerelmes, mit gondol a szerelemről? Hogyan képzeli el magát párkapcsolatban, vagy ha már van társa, hogyan éli meg a mindennapokat? Mi jut eszébe, amikor azt hallja: szerelem?

Határon innen és túlról várjuk mindazok pályaműveit, akik megélték, megélik vagy jelen pályázat okán szívesen írnak ebben a témában, akár fogyatékossággal élnek, akár nem.

Pályázó nemre, életkorra, világnézetre tekintet nélkül bárki lehet.
A pályázat műfaja: vers vagy próza
Formai követelmények: Times New Roman 12-es betűméret, 1,5-es sorköz
Terjedelem minden esetben maximum 1-1,5 oldal.

A pályamunkák beküldési határideje 2019.február 24., amiket a regisztracio@nemadomfel.hu e-mail címen várunk. Az e-mail tárgya „Ilyen a szerelem” legyen.

Az e-mail szövegében kérjük, add meg a neved, életkorod, értesítési címed, telefonszámod, e-mail címed, és egy szabadon választott jeligét.
A csatolt pályaművön pedig csupán a jeligét és az életkort tüntesd fel, mert a zsűri így fogja megkapni, hogy kiválassza a legjobbakat. A kiválasztás után derül ki számukra is a nyertesek pontos kiléte.

Hozzászólások lezárva.