Civil szervezetek működésére, vagy programok támogatására fordítható támogatások

A Nemzeti Együttműködési Alap Új nemzedékek jövőjéért kollégiuma pályázatot ír ki működési költségek támogatására (kód: NEA-UN-19-Ö-M) vagy szakmai programok és működési költségek támogatására (kód: NEA-UN-19-Ö-V).

Határidő mindkét esetben: 2019. február 21.

Jelen pályázati kiírás részét képezi a „Nemzeti Együttműködési Alap Pályázati Útmutató a Civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás 2019. ”című dokumentum (továbbiakban: Pályázati Útmutató), amely letölthető a www.civil.info.hu/web/NEA, illetve a www.bgazrt.hu linkeken.

A pályázat célja

NEA-UN-19-Ö-M esetében: A civil társadalom erősítése, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának segítése, a civil szervezetek működési költségeihez való hozzájárulás révén.
NEA-UN-19-Ö-V esetében: A nevelés és oktatás, képességfejlesztés, gyermek- és ifjúsági érdekképviselet, gyermek- és ifjúságvédelem, egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, gyógyító,egészségügyi rehabilitációs tevékenység, kábítószer-megelőzés területén működő civil szervezetek támogatása.

További infók itt olvashatók.

Hozzászólások lezárva.