A Magyar Adományozói Fórum hírei pályázati lehetőségekről

2019. január 31-ig várja a pályázatokat a Jabil Circuit Magyarország Kft. a Kéz a kézben elnevezésű, helyi programjára.
A pályázat célja, hogy olyan projektötletek megvalósulását támogassa, melyek a hátrányos helyzetű fiatalok nevelés-oktatási tevékenységét célozzák, vagy az egészséges életmód kialakításához, fenntartásához járulnak hozzá a vállalat 50 km-es vonzáskörzetében. A pályázati lehetőségről további információt itt talál.

15 millió forint összdíjazású technológiai pályázatot indított a Vodafone Alapítvány. A Vodafone Digitális Díjra olyan cégek, nonprofit szervezetek és magánszemélyek nevezését várják 2019. február 15-ig, akik kész digitális megoldást tudnak kínálni a gyermekeket, a családokat és a nonprofit szervezeteket érintő mindennapi kihívásokra, problémákra. Részleteket itt talál.

FELHÍVÁS A Vodafone keresi azon budapesti illetve Pest megyei együttműködő szervezetek körét, akik nyitottak arra, hogy a Vodafone munkatársait 2019-ben szervezetüknél önkéntesként fogadják és egy alkalommal akár 20-50 fő Vodafone önkéntes segítségre is szükségük lehet. Amennyiben az Önök szervezeténél lehetőség van az idei évben, a fenti létszámban önkénteseket fogadni, úgy kérjük, hogy az alábbi űrlapot 2019. január 25. 12:00-ig küldjék vissza az onkentesseg@donorsforum.hu e-mail címre.

****

A honlapunkon korábban már ismertetett InnoMax pályázat a nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbított beadási határidővel, 2019. január 31-ig várja az érdeklődőket.

Hozzászólások lezárva.