Számítógép: a mindennapi társ 11 – beszerzés kedvező feltételekkel

Az Országos Informatikai Programiroda pályázatot hirdet a közt szolgáló szervezetek és az általuk fenntartott intézmények, nem profitorientált szervezetek számára számítógépparkjuk bővítésére, korszerűsítésére akár 3 év garanciával.

A pályázat során 800 db számítógépes szolgáltatáscsomag érhető el, melyre az alábbi feltételekkel lehet pályázni. A részletes leírás a kiíró honlapján érhető el.

A megpályázható csomagok általános informatikai tartalma:

Márkás, használt asztali számítógépek jogtiszta szoftverekkel. A pályázaton márkás, használt, felújított számítógépekből álló 1, 4, illetve 8 gépes szolgáltatás-csomagokra lehet jelentkezni. Lehetőség van több csomag egyidejű megpályázására is, így tetszőleges számú gépet tartalmazó csomagok igényelhetőek. A bírálat során a nagyobb fejlesztések előnyt élveznek.

Minden számítógép jogtiszta Windows 10 operációs rendszerrel ellátott alkalmas az Internet-használaton túl a hagyományos irodai, oktatási és egyéb általános számítógépes feladatok elvégzésére (például szövegszerkesztés, táblázatkezelés).

A pályázat benyújtásának formája: A pályázatra a pályázati e-adatlap hiánytalan kitöltésével (mely elérhető innen), és egy legfeljebb 2 oldal terjedelmű intézményi ismertetőt feltöltve lehet jelentkezni, melynek utolsó bekezdésében meg kell jelölni a számítógépek felhasználásának módját is. Továbbá a kitöltött és aláírt adatlapot egy példányban, postai úton is szükséges eljuttatni a beküldési címre (a bírálat e nélkül is lezajlik).
Benyújtási határidő: A pályázatok beadása 2018. november 7-ig folyamatos. A pályázat két (’A’ és ’B’) szakaszra osztott. Az ’A’ szakaszban a 2018. október 17. szerda 24:00 óráig az elektronikus rendszerbe hiánytalanul bekerült pályázatok vesznek részt. A második, ’B’ szakasz bírálatán a 2018. október 18.(csütörtök) 00 óra és 2018. november 7. (szerda) 24 óra között az elektronikus pályázati rendszerbe hiánytalanul feltöltött pályázatok vehetnek részt, továbbá az ’A’ szakasz alatt benyújtott, de ott eredménytelenül szerepelt pályázatok ismételten részt vesznek a ’B’ szakasz bírálatán is.
A pályázat benyújtásának végső határideje 2018. november 07. szerda 24 óra.
Határidőben történő feltöltésnek számít, így részt vesz a bírálaton, ha az e-adatlap rendszerben kitöltésre és rögzítésre került a pályázati adatlap, és a legfeljebb 2 oldal terjedelmű ismertető feltöltése is megtörtént a megadott határidőig.
Beküldési cím: Az aláírt adatlap az Országos Informatikai Programiroda, 1027 Budapest, Bem József utca 6. fszt. címre küldendő.
A nyertesek értesítése: A pályázók az elbírálást követő 3 munkanapon belül elektronikus vagy telefonos értesítést kapnak. Az informatikai csomagokat a nyertes pályázók a helyszínre szállítva és összeszerelve, beüzemelve a pályázat végső határidejétől számított legfeljebb 90 munkanapon belül megkapják.

A pályázattal kapcsolatosan további információ az Országos Informatikai Programiroda információs vonalán kérhető: 06-1 / 633-38-28

Hozzászólások lezárva.