A Budapesti Civil Információs Centrum őszi ingyenes egynapos képzései

A Budapesti Civil Információs Centrum ősszel folytatja ingyenes egynapos képzéseit, melyek a Pályázatírás, a Forrásteremtés illetve a Projektmenedzsment területét járják körül.

Előadók:

Bognár-Szilárd Boglárka
a budapesti CIC pályázati és forrásteremtési szaktanácsadója

illetve

Dr. Bozsár Gabriella
az Innopod Solutions Kft. trénere

Helyszín: Budapesti CIC székhelye, B épület, alagsori iskolai előadó (1037 Budapest, Hidegkuti N. u. 8-10.)

Projektmenedzsment:

A képzés fő célterületei: a civil szervezetek életében megjelenő pályázati és egyéb projektek sikeres megvalósításához kapcsolódó projektmenedzsment ismeretek gyakorlati formába történő átültetése, projektek indítása, nyomon követése, zárása, projektmonitoring és kontrolling.

Időpont:
2018. 10. 02. (kedd) 8:30–16:30

Jelentkezés >>

Forrásszerzés és forrásteremtés:

A képzés fő célja: a civil szervezetek forrásainak és forrásterületeinek növelése, az eszköztár, a hatékonyság és a tudatos kommunikáció fejlesztése, különböző forrásteremtési technikák bemutatása, stratégiaalkotás, alternatív forrásteremtési lehetőségek feltérképezése.

Időpont:
2018. 10. 06. (szombat) 8:30–16:30

Jelentkezés >>

Pályázatírás alapképzés:

A képzés fő célja: a pályázatírási technika és a pályázáshoz szükséges alapszintű ismeretek elsajátítása, a pályázati rendszerek használata a gyakorlatban, a fogalmak értelmezése, a pályázatírás formai és tartalmi követelményeinek való megfelelés, a költségvetés megtervezése és az elszámolások elkészítése kifejezetten a NEA éves működési és szakmai pályázataival a fókuszban.

Időpont:
2018. 11. 17. (szombat) 8:30–16:30

valamint
2018. 11. 24. (szombat) 8:30–16:30

Jelentkezés >>

A képzések tartalmáról bővebb információ a jelentkezési lapokon, a “Jelentkezés” linkekre kattintva olvasható!

Részvételi szándékát a fentebb elérhető jelentkezési lapokon az összes kért adat, (szervezetleírás/projektleírás és statisztikai adatlap) kitöltésével jelezze, majd aláírás után, scannelt vagy lefotózott formában a cic@szazadveg.hu címre küldje el.

A regisztrációnál a jelentkezési lapok beérkezési sorrendjét veszik figyelembe a szervezők! Csak azon jelentkezőknek biztosított a képzésen való részvétel, akik számára a visszaigazoló emailt elküldték.
A képzések limitált létszámmal futnak, emiatt egy szervezettől csak egy képviselőt tudnak fogadni.

Hozzászólások lezárva.