Civil Akadémia 2018

Szeretnél vállalatokkal együttműködni, de nem tudod hogyan indulj el? Azt gondolod, hogy szervezeted olyan tudás birtokosa, amely egy vállalat számára is izgalmas lehet és értéket képviselhet?
Keresed az utakat szervezeted programjainak, vállalt missziójának finanszírozására? Szeretnéd bővíteni civil és vállalati kapcsolati hálódat?

A Civil Impact Nonprofit Kft. immár harmadik alkalommal indítja újra Civil Akadémiáját civil szervezetek képviselői számára, amely idén 2018. október 5-én kerül megrendezésre.

A képzés fő célja, hogy a résztvevők olyan tudást sajátítsanak el, amely a vállalatokkal való együttműködésben segíti és fejleszti a civil résztvevőket annak érdekében, hogy professzionális alapokon működő szolgáltatásokat, társadalmi befektetési programokat tudjanak nyújtani a for-profit szektor képviselői számára.

A képzés olyan egyedi mentorprogrammal egészül ki, melyben vállalati vezetők bevonásával a civil szervezet képviselője folyamatos tanácsadást és gyakorlati segítséget kap, így a képzés során a vállalati működésbe is betekintést nyerhet.

Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 15.

Jelentkezési űrlap kitöltése

További információ: Ferkó Andrea – 06 20 806 86 36
Valamint ezen a weboldalon.

Hozzászólások lezárva.