LAHA – adományozás, forrásteremtés új szemlélettel

A LAHA alapítvány sikeresen összeköti a cégeket a civil szektorral azáltal, hogy lehetővé teszi a társadalmi felelősség gyakorlati megnyilvánulását. Egyedi adománygyűjtő kampányok helyett a LAHA lehetőséget nyújt a non-profitok számára állandó bevételi forrásokhoz jutni: kapcsolatot teremt egy adott ügy, és az arra érzékeny magánszemélyek, cégek és civilek között.

A LAHA elsősorban a non-profitokat szeretné segíteni, hogy több bevételi forráshoz juthassanak. Ha egy vásárló olyan cégtől vásárol, aki tagja a LAHA-nak, akkor lehetősége van választani egy non-profit szervezetet, akinek a cég átutalja a felajánlott százalék szerinti összeget. Ez az adomány benne van a termék árában, tehát a vevőknek nem jelent plusz kiadást.

A LAHA-hoz hivatalosan bejegyzett szervezetek csatlakozhatnak:

  • segítő szerveztek (pl. beteg gyerekeket- hajléktalanokat támogató szervezetek, állatmenhelyek, stb.),
  • iskolák, óvodák, zenekarok, sportklubok,
  • vallási csoportok, stb.

Mostanáig több mint tucatnyi fogyatékkal élőket segítő szervezet és alapítvány csatlakozott a LAHA-hoz Magyarországról.

Mire jó még a LAHA?

  • A regisztrált tagként csatlakozó szervezetek kapnak egy saját profil oldalt, amit képekkel, hírekkel, aktualitásokkal lehet megtölteni.
  • A LAHA új funkciója, hogy gyűjtéseket lehet szervezni, azaz tárgyi adományokat kérni a LAHA cégektől és vásárlóktól. Ha például gyerek ruhákra van szükségetek, létrehozhattok egy „Tárgyi adomány GYŰJTÉS-t”, eztán csak várni kell a felajánlásokat és megbeszélni hogy miként tud eljutni hozzátok az adomány.

Több információra van szükséged?

Mindent megtalálsz a LAHA honlapján.

Hozzászólások lezárva.