A nyolcadik Terézanyu pályázat témája a bátorság

Ki mertél-e állni magadért, vagy másért, vagy csak szerettél volna? Mertél-e változtatni, túllépni a korlátaidon, ugrani, repülni- vagy még nem sikerült, még gyűjtöd hozzá az erőt, a bátorságot, az inspirációt? A személyes bátorságról, merész döntésekről, vakmerő változtatásokról – vagy éppen a próbálkozásról, vágyakozásról szóló női történeteket várunk április 9-ig. Idén újdonság, hogy „egyperces” videóval is pályázhattok.

Az idén nyolcadik éves Terézanyu pályázat története során eddig közel tízezer írás érkezett, ami azt mutatja, hogy egyre több nő meri nyíltan felvállalni az érzéseit, mindennapi küzdelmeit. A pályázat feltételei a régiek: a vallomásokat a pályázóknak egyes szám első személyben kell megírniuk, terjedelmük maximum 5000 karakter lehet. Az egyperces videók hossza maximum másfél perc lehet. A pályaművek leadási ideje: 2017. április 9.
A nyerteseket a zsűri tagjai: Beke Zsuzsa a Richter Gedeon Nyrt. kommunikációs vezetője, Rácz Zsuzsa írónő, Nagy Tímea olimpiai bajnok párbajtőrvívó, Dobó Kata színésznő, Pásztor Anna énekesnő választja ki. A felolvasással egybekötött díjátadó május 4-én lesz.
Itt lehet jelentkezni és a pályaművet feltölteni:

http://www.terezanyu.hu/terezanyu-palyazat-2017/

Hozzászólások lezárva.