Kemence Hagyományőrző Gasztro-kulturális és Közösségfejlesztő Egyesület

Elérhetőségeink:

Székhely: 2921 Komárom Kossuth Lajos utca 81.
Telefon: +36707741111
Email: kemence.egyesulet@gmail.com
www.kemence-egyesulet.hu

A Kemence Hagyományőrző Gasztro-kulturális és Közösségfejlesztő Egyesület 2016-ban alakult társadalmi szükségletre.

Megalakulásunk óta egész éves program- és szolgáltatás sorozattal várjuk az érdeklődőket, szabadidős foglalkozásokat, fejlesztéseket, képzéseket, sport- és fejlesztő programokat tartunk a hozzánk látogatóknak. Komárom városában, a közösségi rendezvények generálói vagyunk.

Akkreditált rehabilitációs foglalkoztatóként, megváltozott munkaképességű, fogyatékkal élő, hátrányos helyzetű, hajléktalan, mentális problémákkal küzdő kollégákkal működtetjük szociális farmunkat. 2 hektáron gazdálkodunk, lovakat, disznókat, kecskéket, különféle baromfikat, kutyákat és macskákat gondozunk, illetve gombát termesztünk. Évente 300 fácán kerül az ünnepi asztalra gazdaságunkból a családokhoz. Komárom minden intézményében már működik közösségi kert, kezdeményezésünkre.

A körülöttünk található cégekkel a társadalmi felelősségvállalás területén több szegmensben alakítottunk ki együttműködéseket, mint kompetencia mérés, táboroztatás, munkaerő utánpótlás, szervezetfejlesztés.

Az EFOP-225 projektben megépítésre kerül, egy 12 fős támogatott lakhatásunk, mely a járásban egyedüli, valamint szociális alapszolgáltató központot is kialakítunk.

Élménnyel, értéket! Győződj meg egy látogatással!

Hozzászólások lezárva.