Online kommunikációs és social média képzések civil szervezeteknek

Hogyan használható fel az online világ egy szervezet célkitűzéseinek elérésére? Milyen eszközökkel lehet megjelenni a Google keresőben? Hogyan tudhatjuk meg, hogy mire gondolnak az online kereső emberek? Milyen egy hatékony weboldal? A fenti kérdésekre igyekszik gyakorlatias válaszokat és egyszerűen használható eszközöket adni az online stratégia tréning. Az oktatás alkalmával minden résztvevőnek lehetősége van konkrét kérdéseket feltenni a saját online kommunikációjával kapcsolatban.

Kinek ajánlják a képzést?
Civil szervezetek online kommunikációért felelős vezetőinek, elsősorban olyanoknak, akik részt vesznek a kommunikációs stratégia kidolgozásában, a kommunikációs platformok üzemeltetésében

A képzés helye: a Mozaik Hub (Budapest, Rumbach Sebestyén u. 11-13.)

A képzés ideje: 2022.10.21. 10:00 – 16:00

A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.


Social media kommunikáció civil szervezeteknek

Hogyan jelenjünk meg hatékonyan a közösségi médiában, a Facebookon és az Instagramon? Kell-e fizetett hirdetéseket használnunk a kommunikációnk során? Ha igen, hogyan tervezzünk hatékonyan célcsoportot? A social media tréning gyakorlatias tudást ad át, amit a gyakorlatba átültetve sokat fejlődhet egy civil szervezet közösségi kommunikációja. A tréning interaktív, ahol minden résztvevő javaslatokat kaphat a saját social media tevékenységére is.

Kinek ajánlják a képzést?
Civil szervezetek online kommunikációért felelős vezetőinek, elsősorban olyanoknak, akik részt vesznek a kommunikációs stratégia kidolgozásában, a kommunikációs platformok üzemeltetésében.

A képzés helye: a Mozaik Hub (Budapest, Rumbach Sebestyén u. 11-13.)

A képzés ideje: 2022.10.28. 10:00 – 16:00

A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

(Forrás: nonprofit.hu)

Hozzászólások lezárva.