Ismét szakmai/tematikus napot tartottunk – BESZÁMOLÓ

A HSOÉSZ és ÉTA Szövetség együttműködési megállapodásának keretében 2020. szeptember 2-án Egerben megtartottuk évi rendes Tematikus Napjaink egyikét. Ez alkalommal a súlyosan, halmozottan sérültek mindennapjaival kapcsolatos fontos kérdések kerültek terítékre.

Nagy örömünkre a szakmai nap nagy érdeklődés mellett, jó hangulatban, tartalmas előadások, beszélgetések mentén zajlott.
Annak érdekében, hogy a rendezvényen elhangzott információk azokhoz is eljussanak, akik nem tudtak személyesen részt venni, e sorok alatt, továbbá a közösségi profilunkon is elérhetővé tesszük, megosztjuk az ott elhangzottakat.

Egyúttal tájékoztatom tagszervezeteinket és a tevékenységeink iránt érdeklődőket, hogy a járványügyi helyzetre figyelemmel minden további szakmai – és egyéb – rendezvényeinket/tevékenységeinket online felületre helyezzük át, és a szokott módokon, valamint a Szövetség Youtube-csatornáján tesszük közzé a jövőben.

Kérem, kövessétek ezeket figyelemmel!

Jó egészséget kívánok Mindenkinek!

Papp Ágnes
elnök

***

A szakmai napon elhangzott két előadás vázlata alább megtekinthető:

1. Előadás – Az érintettek és családjaik pénzbeli/jogi támogatási lehetőségei, ezek elérési módjai – Előadó: dr. Gazsi Adrienn >>>

2. Előadás – A súlyosan, halmozottan sérült emberek szociális ellátórendszerét érintő szakmai törekvések – Előadó: Lénárd Júlia (NFSZK) >>>

Hozzászólások lezárva.