Kapcsolati kutatás kérdőív szülőknek

Kedves Édesanya/Édesapa!

A Szegedi Tudományegyetem Neveléstudományi Doktori Iskolájának és Pszichológiai Intézetének kutatásához szeretnénk a segítségét kérni. A kutatás során szeretnénk megismerni, hogy a fejlesztésre járó gyermekek szülei és az átlagos fejlődésű gyermekek szülei hogyan küzdenek meg a mindennapi stresszel, illetve mindezek során milyen kapcsolati tapasztalatokkal rendelkeznek. Kutatásunk célja, hogy a szülőpárok mindkét tagjának tapasztalatait megismerhessük, ezért kérjük, hogy Ön és párja is töltsék ki a kérdőívünket. Abban az esetben, ha a párja nem tölti ki a kérdőívet, az egyéni válaszait is fel tudjuk használni a kutatás érdekében.

A kutatással kapcsolatos kérdőívcsomag 30-35 perc alatt kitölthető. A kutatásban való részvétel teljesen önkéntes, a kérdőív kitöltése bármikor abbahagyható, illetve a részvétel később írásban indoklás nélkül visszavonható. A kérdőív kitöltését lehetősége van több részletben elvégezni.

Közreműködését előre is köszönjük!

Kutatási kérdőív

Amennyiben további kérdése merülne fel a kutatással kapcsolatban vagy érdeklődne az eredmények iránt, az alábbi e-mail címen teheti ezt meg: zambori.petra@edu.u-szeged.hu

Hozzászólások lezárva.