PairDime vissza nem térítendő támogatások pályázat 2019

A Pairdime Kft. pályázatot hirdet vissza nem térítendő pénzbeli támogatásra, informatikai eszköztámogatásra,
díjmentes weboldal elkészítésre és nagy értékű e-könyv csomagra az alábbiak szerint:

I. Pénzbeli támogatás

A pályázaton igényelhető vissza nem térítendő pénzbeli támogatás felhasználható:

– weboldalak, webáruházak, blogok, YouTube csatornák, egyéb webtartalmak és internetes vállalkozások létrehozására, bővítésére vagy működtetésére
– programok, játékprogramok elkészítéséhez
– informatikai eszközök beszerzésére
– nonprofit szervezetek számára általános finanszírozásra
– közösségi rendezvények vagy programok megvalósítására
– ötletek, fejlesztések megvalósítására támogatásként
– filmekhez, videókhoz, streaming szolgáltatásokhoz támogatásként
– olyan, itt fel nem sorolt ötletek megvalósítására, amik széles körű érdeklődésre számíthatnak az interneten, vagy egy cég életében jól mutat, ha támogatja őket
– olyan, itt fel nem sorolt ötletek megvalósítására, amik marketing szempontból jól jöhetnek egy vállalkozás számára (pl. a vállalkozás ügyfelei, vevői értékelik a szándékot)

A támogatás összege: maximum 600.000 Ft támogatott pályázatonként

Az önerő és referencia nem feltétele a támogatásnak, de az elbírálásnál előnyt jelent!

II. Eszköztámogatás Apple iPhone, tablet vagy laptop formájában

Az eszköztámogatás keretében 1 pályázatban a tabletből max. 4 db, a laptopból max. 2 db, az Apple iPhone-ból max. 1db pályázható.

Legnagyobb mennyiségben a tabletek állnak rendelkezésre.

A megpályázható eszközök:

– Apple Iphone X
– Tablet PC Android operációs rendszerrel
– Laptop

Garancia: az eszközökre típustól függően 2 vagy 1 év garancia érvényes.

A termékek hátuljára, az eszköz anyagától függően lézergravírozással vagy tamponnyomással a PairDime könyvek logó kerül elhelyezésre.

III. Díjmentes weboldal elkészítési támogatás

A PairDime Kft. a támogatottak részére díjmentesen elkészítteti weboldalukat.

A weboldal domain nevét és tárhelyét a támogatott pályázó bejegyeztetheti, egy szabadon választott a honlap technikai szükségleteinek eleget tevő szolgáltatónál, vagy amennyiben úgy dönt, ezt mi is megoldhatjuk neki. Természetesen a támogatott pályázó a már meglévő domain nevét is felhasználhatja a készülő weboldalához.

IV Nagy értékű e-könyv csomagok

Mivel a PairDime Kft. nem titkolt szándéka ezzel a pályázattal az, hogy országosan ismert e-könyv kiadó legyen, ezért elkészített egy hatvanezer forint értékű e-könyv válogatást, amit kioszthat a pályázói között, köszönetképpen a részvételért.

Kik pályázhatnak?

Pályázhat minden olyan kül-, és belföldi egyéni és társas vállalkozás, nonprofit szervezet, intézmény, önkormányzat és magánszemély, aki a pályázat részletes tájékoztatóját elolvasta, és az abban foglaltakkal egyetért.

A pályázaton való részvétel feltétele és módja

Tapasztalataink szerint egy ingyenes pályázat gyorsan káoszba fulladhat. Márpedig mi nem szedünk pályázati díjat, ezért szükségesnek láttuk bevezetni egy hatékony szűrőt a komolytalan pályázók kiküszöbölésére.

Mivel könyvkiadó vagyunk, a pályázati részvétel feltételeként azt szabjuk meg, hogy a pályázó névre szóló számlával igazolja, hogy a pályázat beadása előtt legalább 6000 forint értékben vásárolt az általunk kiadott e-könyvekből.

A vásárlás történhetett több részletben, több áruházban is. Az egyetlen feltétel, hogy a számlák a pályázó nevére legyenek kiállítva, ezért arra kérjük pályázóinkat, hogy gondosan őrizzék meg könyveink számláit!

A számlák a teljes pályázati ciklusunkban 2024-ig érvényesek, tehát mindegy, hogy melyik évben állították ki azokat.

Amennyiben Ön idén is pályázni szeretne, de korábban már vásárolt tőlünk legalább 6000 Ft értékben, akkor már nem kell újra vásárolnia, viszont keresse elő a névre szóló számláját, mert a pályázat benyújtásához szüksége lesz rá!

Hol vásárolhatók meg a könyveink?

A kiadványaink az összes nagy, magyar nyelvű internetes könyváruházban megvásárolhatók, valamint további négyszáz más webáruházban is elérhetőek, illetve ezen a weboldalon is megvásárolhatja legkelendőbb kiadványainkat.

Kérdésekre örömmel válaszolnak az info@pairdime.com e-mail címen vagy a Facebook messengeren.

A pályázat beküldési határideje 2019. szeptember 27. éjfél.

A határidő után beküldött pályázatok csak a következő pályázat keretében kerülnek elbírálásra!

A támogatottak listáját a pályázat lezárását követően a „Támogatottaink” menüpontban közlik. A pályázatok feldolgozásának időszükséglete minimum egy hónap.

Hozzászólások lezárva.