Vándorkiállítások

Az ÉTA Országos Szövetség számos tagszervezete végez – kizárólagosan vagy kapcsolódó feladatként – olyan munkaterápiás jellegű önálló termék előállítást, ahol a jogi környezet úgynevezett védett munkahely és az ott elkészült produktumok piacképesnek minősíthetők. Ezen termékek bemutatására szervezünk vándorkiállításokat.
A programról bővebben >>>


2017 első Vándorkiállítása (Budapest)

IMG_20170319_090455

Március 19-én megtartottuk ide első Vándorkiállításunkat a VIII. kerületi Horváth Mihály téri egyházközség felújított plébániájának megnyitó ünnepségén.
A kiállítás különlegessége, hogy a fogyatékossággal élő személyek által készített termékeket adomány fejében elvihetik az érdeklődők. Külön köszönettel tartozunk Tóni atyának (Michels Antal), aki lehetővé tette, hogy egy ilyen jeles alkalmon bemutatkozzon az ÉTA Országos Szövetség és tagszervezetei.


Vándorkiállítás Mezőkovácsháza,
Hunyadi János Gimnázium

2016. április 07 – április 28.
Mezőkovácsházán zajlott az ÉTA ez évi első – tavaszi- vándorkiállítása. Az ünnepélyes megnyitóra április 07-én került sor, amit a szokottnál is nagyobb érdeklődéssel fogadtak diákok, tanárok, és más érdeklődők egyaránt. A kiállítás ezúttal három hétig volt megtekinthető, amit ezúttal is, mint mindig Szövetségünk Közösségi Szolgálatos diákjai állítottak fel gyorsan, és ízlésesen.


Vándorkiállítás Mezőberény,
Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium és Kollégium

2015. november 05.- november 11.
Ez évi soron következő vándorkiállításunkat a mezőberényi Petőfi Sándor Gimnázium és Kollégium kollégiumában rendeztük meg. Korábban már szerveztünk itt kiállítást nagy sikerrel. Ezért az ideit is nagy érdeklődéssel várták, szervezték közösségi szolgálatos diákjaink.
A mostani alkalom érdekessége volt, hogy a megnyitóra eljöttek a szeghalmi gimnázium közösségi szolgálatos diákjai, és pedagógusa is.
Így a megnyitó után volt alkalmunk egy kiadós beszélgetésre is.


Vándorkiállítás Gyula,
Római Katolikus Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda, és Kollégium

2015 május 22. – június 11.
Idei vándorkiállítás-sorozatunk második helyszíne a gyulai Római Katolikus Gimnázium. Ebben az intézményben még nem jártunk a kiállításunkkal, – vélhetően – ennek köszönhető, hogy nagy érdeklődéssel vártak, és fogadtak bennünket, szép műsort szerkesztve a megnyitóra.
A Gyula Televízió felvétele a megnyitóról


Vándorkiállítás Szeghalom, 2015. május 14-21.
Az év első vándorkiállítása a Péter András Gimnázium és Szigeti Endre Szakközépiskolában került megrendezésre.


Régebbi vándorkiállításainkról ide kattintva találhatók információk.

Hozzászólások lezárva.