Adatvédelem, jogi nyilatkozat, impresszum

Adatkezelési Nyilatkozat

A General Data Protection Regulation (“Általános Adatvédelmi Rendelet”) alapján készült Adatkezelési Nyilatkozatunk itt érhető el.

Jogi nyilatkozat

A honlap információi kizárólag a forrás megjelölésével használhatóak fel.
Előzetes írásos engedély nélkül a honlap tartalmi elemei nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban. A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra. A honlap tartalmának szerzői joga a honlap tulajdonosát illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve.

A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, naprakészek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.

A honlapon található külső hivatkozások (linkek) követésével letöltött tartalom nem áll a honlap tulajdonosának, szerkesztőinek befolyása alatt.

Adatvédelmi irányelveink

A www.eta-szov.hu honlapot üzemeltető ÉTA Országos Szövetség a látogatókról  hírlevél feliratkozáskor, regisztrációkor vagy a honlap megtekintésével birtokába jutott személyes és egyéb adatokat bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, azokat harmadik fél részére nem adja ki.

Impresszum

A honlap tulajdonosa: ÉTA Országos Szövetség

Tárhely szolgáltató és üzemeltető:

Intrex Kft.
8000 Székesfehérvár, Nyitrai u. 49/3.
Tel: 06 (20) 964-7677
E-mail: info@intrex.hu

Hozzászólások lezárva.